Der er forår i luften, og det betyder, at blomsterne springer ud, og farverne kommer frem igen. Så smid din vinterham og spring ud som blomsterne i dine fineste farver og klæd dig i forårsflirtende grundtoner. Det bedste i livet er gratis – naturen holder altid åbent, som et stort refleksionsrum for os mennesker, altid klar til at varme sjæl, hjerte, krop og den frie tanke.

Hvis du ikke nåede at melde dig til mit kursus: “Hjertegod mindfulness: Tid til glæde”, er der et nyt mini-kursus i juni – 4 tirsdage aftener kl. 19-21. Så du kan blive klar til at gå på sommerferie og nyde de lyse nætter, lange badeture og lystlæsning i liggestolen – eller hvad du nu har lyst til. Måske du netop savner hjælp til at (gen)finde din lyst ?

Nogle gange er lysten til livet blevet væk i hamsterhjulet og jagten på lykke og status eller frygt, stress og sygdom eller noget helt andet på din livsrejse. Forandringer er den eneste konstant og en nødvendig udvikling. Det vigtige er at se mulighederne i livets forandringer. Og ikke at se det som en fiasko eller som noget, der fejlede. Det, der var, var rigtigt og nødvendigt i sin tid – nu er der behov for noget andet. TØR DU SPRINGE UD ?

Flirt med livet – ikke for at opnå noget bestemt- men for at mærke livet på en legesyg og hengiven måde. Vær lydhør og oprigtig – og modtag også alt det, der bliver givet af gaver og komplimenter. Hvis du længes efter at stå frem og blive set og hørt som dig, så kalder det på indsigt og vilje til at gøre noget ved det. Hvilke små skridt kan du allerede tage i dag for at få hul på et nyt kapitel af din måde at møde verden på og være forelsket i livet ?

På kurset arbejder vi med glæde og frihed ud fra indsigter fra den buddhistiske psykologi samt simple mindfulness-meditationer på åndedræt og krop – og ikke mindst hvad disse indsigter kræver af handlekraft eller virkelyst i praksis. Hvad skal forandres, helt konkret, for at du kan føle dig mere i live, mere modig og mere tilstede ? Hvad har kroppen brug for og kalder på ?

Kurset består af både praktiske og teoretiske øvelser, og der kræves ingen særlige færdigheder eller kundskaber – men med nysgerrighed og åbenhed kommer du langt og gør dit hjerte godt …

For booking og mere information ring: 2852 5768 eller mail: tine@atelierlivskunst.dk

De fineste forårshilsener, Tine