• Rise in Love & Kindness:

Når solen skinner … Når vandet er klart og lige til at hoppe i … Når forårsblomsterne begynder at spire … Når vilde svaner letter og lander i en evig elskovsdans … Når man pludselig vinder i lotteriet …

Et er sikkert: Bare fordi noget er heldigt, hvis det sker, kan man jo godt udtrykke sit fuldendte ønske og finde modet til at smide et lod i …✨  Og det med en indre ro og et godt humør, fordi man turde – fordi uanset hvad der sker, så er livet et mirakel.

Fritaget for et begær båret af stress, anspændthed og forsøg på kontrol, hvis ønsket ikke tilfredsstilles og opfyldes på det ydre plan – og med fortsat gå-på-mod, livslyst og taknemmelighed for det, som var, er og kommer …

At turde udtrykke sig selv er netop tegn på livskraft og en sund nysgerrighed, der føles godt i maven, og som skaber den selvkærlighed og hengivenhed til livet, der starter med en kærlig og venlig selvindsigt og -respekt.

Med fuldendte før-forårshilsner, Tine