Kom tilbage til hverdagen på en rolig måde ved at give dig tid til at opleve langsomt, som du havde tid til i ferien. Forskning viser, at det at give sig selv tid til at opleve naturen langsomt, kan mindske stresssymptomer. Her i august er solnedgangene ofte særlige farverige – så find et sted, hvor du uforstyrret kan nyde din solnedgang, trække vejret og mærke roen indfinde sig.

Måske kan du tage en dukkert, mens solen langsomt sænker sig. Havvandet herhjemme er så rent, at det er rigt på vitaminer og mineraler, der kan have en gavnlig effekt på alt fra immunforsvar til hud og humør. Det vigtigste er, at du finder frem til det, der giver dig en oplevelse af indre ro og velvære.  

Ifølge et nyt studie fra University of Michigan kan blot en times ophold i naturen forbedre korttidshukommelsen samt opmærksomhed og koncentration med 20 %. Uanset vejret. Så bare kom afsted – naturen holder altid åbent:

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6615322/Bevar-naturen-i-byen.-Det-er-den-bedste-recept-mod-stress

https://politiken.dk/del/iBISBQAAxWVw

Varme sensommerhilsner, Tine