The brokenhearted are the bravest among us – they dared to love.” Brené Brown, 2021

Rom – Trastevere 2022

Kom lad os gå! Kom lad os se! Hvis nogensinde vi sku´- så sku´ det være nu! Vi blomstrer så kortvarigt smukke i vores liv her på jorden.  

Livet er et øjeblik at fejre, at nyde. Gør det sjovt, sårbart og festligt. Kig på naturen, som den udfolder sig. Har du nogensinde set et depressivt træ? Eller en angstplaget fugl? Find lidt lethed og lidt visdom i en flydende kombination og dans med paradokset: At tage det meget alvorligt ikke at tage dig selv så alvorligt.

Fejringen af livet og glæden, der følger med, afhænger ikke af de ydre omstændigheder. Vi behøver ikke at vente på evigt solskin på en skyfri himmel eller et pletfrit sind. Vi er uperfekte mennesker med både indfriede og bristede drømme, så vi behøver ikke at vente på en særlig anledning. Livet er anledningen selv.

Du behøver ikke først at vente på den rigtige dato i kalenderen, det rigtige job, den rigtige vægt eller den rigtige partner – tag bare dine sko af og dans i vandpytterne lige nu. Med de sorger og glæder, tårer og latter, der kommer og går – og dermed gør det hele levende.

Festen er lige nu og her i hvert øjeblik, hvis du har modet til at gribe det. Bliv en deltager fremfor en tilskuer, der passivt venter på det rigtige øjeblik. Det kommer alligevel først, når du tør tage livtag og deltage. Som en blomst, hvis helhed er endnu smukkere end summen af dens dele, og som på den samme tid øger skønheden af hvert enkelte kronblad. Som den menneskelige samhørigheds betydning for det enkelte menneske – fri og uafhængig.    

TIL INFO:

I øjeblikket har jeg lukket for tilgang af nye klienter, men du kan allerede nu skrive dig på venteliste til deltagelse i nye terapiforløb fra august 2022.

Hvis du har været i terapi hos mig tidligere, er du altid velkommen til at få en tid. Der er dog sommerferielukket det meste af juli 2022.

Festlige forårshilsner, Tine