Foråret 2022 er begyndt, og i haven spirer krokus og små blomster frem i mange farver, som jeg forsøger at indfange på lærredet. Når jeg går tur, glitrer havet bare derudad i solen – på trods af krig og kriser.

Naturen og kulturen er som så mange gange før vores stærkeste våben i svære tider. Her er der plads til kreativitet, kærlighed og lys midt i det hele. Glæden og håbet kommer ud af det blå med den simple hjertebøn: Tak!

Jeg beder denne bøn, når jeg vågner til en ny dag, og når jeg går i seng om aftenen. Jeg beder, når jeg faktisk synes, jeg har noget at klage over – og mærker straks hvordan energien skifter og slipper. Til det bedre.

Kom selv forbi og mærk energien på vores forårsudstilling i Kunstsmedjen på Musicon i Roskilde. Her er åbent alle dage kl. 12-16 frem til d. 31. marts 2022.

Kærligste forårshilsner, Malvin & Tine