Jeg er taknemmelig for … :

Minder, ro, kreativitet, kærlighed, familie, venner, fællesskab, farver, nuet, mod, lys, livet, bøger, kunst, havet, solen, håb, tålmodighed, vand, min krop, tryghed, støtte, vejrtrækning, vin, blå himmel, sollys, at være elsket, moder jord, inspiration, tillid, weekender, bøn, naturen, medfølelse, drømme, latter, søvn, ferie, stilhed, musik, mad, styrke, leg og meget mere …

Taknemmelighed er en muskel, der skal trænes. Når taknemmelighed er en del af dit liv, bliver alting lysere og lettere, og det hjælper dig med at holde fokus på det gode og positive i livet – også i modgang, når der er sygdom, udfordringer og kriser. Du vil tiltrække mere glæde hver eneste dag – fordi du selv er det.

Der er sommerferielukket i Atelier Livskunst og Lille Helse Hus fra d. 9. juli til d. 9. august – og fra september 2021 er der åbent for tilgang af nye klienter, som jeg glæder mig til at tage imod.

Med ønske om en god sommer med masser af taknemmelighed, lys, kærlighed og glæde til alle!

Kærligst, Tine

– and All That Jazz …