Lyt til naturens invitationer. Naturen skifter og forandrer sig konstant, og vi kan alle skabe et mere bæredygtigt og balanceret liv ved at turde lytte til naturen. Vinteren lige nu kan fx minde os om at sætte farten ned i stilhed, mens vi i foråret ofte mærker en spirende energi og livskraft, når lyset vender tilbage. Husk, du er også natur! Krop, sind og sjæl hænger sammen – og sundhed opstår derfor både på et kropsligt, psykisk, mentalt og spirituelt plan. Læs evt. mere om “naturen på recept”:

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6615322/Bevar-naturen-i-byen.-Det-er-den-bedste-recept-mod-stress

Amager Fælleds nye “Rute til Ro” inviterer dig hjem til dig selv, ganske gratis. Find dit sted, opdag dine egne stier og dit rolige tempo. Har du brug for en vejleder til at fordybe og forfine din indre livspraksis, tilbyder jeg Walk & talks af 1,5 times varighed til en pris a´1200 kr.

Mødested: Egilsgade 56, Islands Brygge, 2300 København S. (10 minutters gang fra Rute til Ro)

Om Rute til Ro: Vi kan ikke fjerne ydre støj og uro, kaos og coronavirus, men vi kan gøre noget for at skabe ro i os selv indefra. Rute til Ro er baseret på grundlæggende principper indenfor mindfulness og mindfulnessbaseret naturterapi. Stierne på ruten er sammensat af tilfældige trampestier, som er opstået over tid af folk og dyrs færden. Intet på ruten er anlagt undtaget skiltningen. Amager Fælled er fredet.