Det, som skaber nat i os, kan efterlade sig stjerner.
– Victor Hugo
✨

Havblik på Holbæk Fjord med udsigt til Kirsebærholmen.

Det er jul i coronaens tid, og måske er du hjemsendt fra arbejde, når du læser dette. Hvis du lige nu oplever tegn på stress og overforbrug af internettet, er du ikke alene. Mange hjemsendte mistrives og oplever tidsspilde og får stress. En række fagforeninger har oplevet en markant stigning i antallet af henvendelser om stress, ensomhed og depression blandt de medarbejdere, der er sendt hjem pga. coronavirusset. Det skriver Politiken her i december 2020.

Det er for mange blevet sværere at afgrænse arbejdstiden, fordi hjem og arbejde er samme sted. Vi glemmer at holde pauser, så vi kan komme ud og få lys og frisk luft og mærke roen i naturen – hvilket er ekstra vigtigt, når vi savner kontakt med kolleger, familie og venner. Den gode nyhed er, at intet varer ved. Der er lys for enden af tunnelen, og vi kan håbe, at den fulde trivsel kommer tilbage, når vi er tilbage i hverdagen. Så der er noget at glæde sig til og være taknemmelige for. Al den frihed, vi måske før bare tog for givet, skinner nu tydeligt. De fleste gange ved vi først, hvad vi har, når vi mister det.

Skulle du have brug for hjælp, er der åbent for nye henvendelser fra midt januar 2021. Indtil da:

Må det nye år 2021 bringe masser af lys, liv og frihed.

Med ønske om en glædelig jul og et stjerneklart nytår til alle!

Kærligst, Tine