FullSizeRender (31)Forårsbrev og workshop

”Take your broken heart, make it into art”

Foråret er kommet. Foråret er et håb og en længsel efter fornyelse og forandring. Det gamle bliver renset ud af det nye, som langsomt spirer op og springer ud, men det kræver mod at afstå fra at gøre noget vanligt og kendt – for at give plads til noget nyt og levende. Ofte kan vi ikke mærke vores kreativitet og se vores muligheder for forandring pga. de myter og fortællinger, vi mere eller mindre bevidst er påvirket af.

De fleste ting, som nær føles som om, at de tager livet af os i situationen, gør os ikke stærkere, men mere sårbare. Hvis vi tør være ved denne sårbarhed og have det held at have mennesker omkring os, der kan lytte og støtte og kærligt udfordre os – så finder vi en styrke i sårbarheden.

Hvis vi tør tage imod med lydhørhed og medfølelse, bliver et knust hjerte til et helt hjerte, der stadig banker åbent, tillidsfuldt og varmt – frem for et hårdt hjerte, der kun kan angribe som det bedste forsvar.

Livskraft og kreativitet til forandring FullSizeRender (32)

At leve – og møde sig selv og hinanden – helhjertet, kræver styrken til at turde være sårbar. At turde være ærlig og åben om vores følelser, også omkring det, der ikke blev nogen succes, det, der gjorde os kede af det, det, vi bevægede os trætte og slidte ud af. Styrke er at være vores menneskelige sårbarhed og skrøbelighed bevidst. Det er her hjertet banker, og kærligheden og kreativiteten bor. Myten om de stærke, uopslidelige mennesker gør os til perfekte robotter – men hvem ønsker at være en robot, egentlig?

Jeg rejser snart til Californien, men er tilbage slut april, hvor jeg holder en åben workshop om ”Livskraft & Kreativitet til forandring” lørdag d. 29. april kl. 10-14 i Atelier Livskunst på Islands Brygge, København. Gruppen af deltagere matches efter foretrukken individuel kreativ udfoldelse (maling, tegning, skrivning, poesi og musik), hvorfor du bedes kontakte mig personligt mhp. sammensætning af gruppen og yderligere information. Pris 1000 kr.

Hav et lyst forår – og varm dig med Carrie Fishers vise ord:

Take your broken heart, make it into art

Kærlig hilsen, Tine

Mobil: +45 2852 5768

Mail: tine@atelierlivskunst.dk