IMG_1409FullSizeRender (17)“And now we welcome the New Year.
Full of things that have never been.”
Rainer Maria Rilke

Alting forandrer sig. Intet varer ved. Problemet er ikke, at ting forandrer sig – men at vi forsøger at leve som om, de ikke gør. Rationelt og mere filosofisk ved vi godt, at alt forandrer sig med tiden. Alligevel prøver vi desperat at fornægte denne virkelighed – en fornægtelse, der fører til angst, depression og forvirring. Lidelse opstår, når vi ønsker noget andet end det, livet giver os. Det forhindrer os i taknemmelighed over det givne – og ikke mindst medfølelse overfor os selv og andre i vores helt almindelige menneskelige forsøg på at stræbe efter det guddommelige eller det perfekte. Også når vi kikser og fejler. Vi er netop kun mennesker, der arbejder på at overgive sig til livet. Vi er ikke guddommelige – med denne levede erkendelse kan vi i hverdagen begynde at give slip på kontrollen og leve mere frit med forandring og usikkerhed. Det er hele tiden tid til at fejre det nye år og livet i det, som den gave, det er – og overgive os til os selv og hinanden på både godt og ondt, hele året rundt…

Godt nytår fra Indien !

Tine