FullSizeRender (16)Jeg har skrevet et essay sammen med min supervisionsgruppe:

“Som terapeuter stiller vi os til rådighed med både hjerne og hjerte – hovedet må holdes koldt og hjertet varmt, når vi bruger os selv til at forstå det medmenneske, som søger vores hjælp. En nyere undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for arbejdsmiljø (Madslund et al., 2013) konkluderer, at psykologer i højere grad end andre erhvervs-grupper lider af stress og depressioner. Det er et emne, der har været genstand for en del omtale i bl.a. Psykolog Nyt i 2015. Hvordan undgår den imødekommende ildsjæl at brænde ud?”

Læs mere her i “Fagartikler – Psykologi og Viden”: http://www.dp.dk/p-psykologernes-fagmagasin/fagartikler-psykologi-viden/walk-your-talk-reflektioner-fra-en-mindfulness-baseret-supervisionsgruppe/