Himmel. Hav.Always say...

Hypenrose. Dans.

Sol og svimmel.

Aftenkys. Godmorgen regn.

– frit efter Sten Kaalø

Mit bedste råd til andre med en sommerdrøm?

Det er de lyse nætters tid. Tiden, hvor vi nordboer samler lys i sindet til at holde ud, når vintermørket sænker sig igen. Tiden med mere energi til at turde drømme. Mange spørger mig, hvordan jeg tør blive ved med at drømme – og forsøge at gøre drømmene til virkelighed? Mange lever i frygt uden helt at mærke det eller i en selvopfattelse af ikke at være gode nok. De siger fx. “Du er også heldig med den uddannelse, den mand…”, men det er jo noget, jeg har kæmpet for. Jeg har taget ansvar og fulgt mit hjerte, også selvom det resulterede i konflikter, tab og usikkerhed undervejs. Det handler ikke om held, men om indsats i arbejde og kærlighed – og det kræver selvdisiplin at turde være realistisk optimist. Vi bør ikke leve bevidstløst, men stoppe op og ærligt mærke efter og stå ved nydelsen, når det føles godt, og ubehaget når det føles dårligt – eller begge dele. Livet er en historie om tvivl og mod og den bittersøde musik i kærligheden. Det handler om at forsøge at vælge lyset og det elskværdige – hver dag. Når du fx. har oplevet, at nogen bliver syge eller miste nogen – så ved du efterhånden, at hver dag er en gave af tid til at leve frit. Og det er bedre sent end aldrig at begynde… Livet er skrøbeligt og dyrebart, og der er kun eén, der er dig.

Glædelig sommer,

Tine