20130722_143845

Vejen fra selvkritik til selvværd

Terapigruppe åben for 6 deltagere i et 8-ugers program på 20 timer

Formålet med terapigruppen er at arbejde terapeutisk med selvværdsproblematikker og negative tanker samt at udvikle sig i fællesskab med gruppen. I terapigruppen møder vi livet på godt og ondt. Vi opbygger naturligt den positive tillid, som er afgørende for vores personlige udviklingsproces. Det handler om at turde se sig selv og andre med bevidst nærvær, accept og medfølelse – og at blive set og forstået af andre. Man oplever genkendelse og lærer af sit arbejde med sig selv og ved at følge de andre deltageres processer.

Vi starter hver gang med en halv times mindfulness øvelser – som støtte til at mærke sig selv og være bevidst nærværende. Efter øvelserne er der en runde, hvor deltagere har tid til at fortælle om det, som optager dem lige nu – og særligt ifht. temaerne selvkritik og selvværd. Herefter arbejder en eller to af gruppedeltagerne individuelt med terapeuten. Efter terapien er der feedback – hvor de andre i gruppen har mulighed for at dele deres oplevelser af terapien. Der afsluttes med en mindfulness øvelse med opmærksomhed på nuet med åbenhed og ro.

Praktiske oplysninger:

Terapeut: Tine Meyer Thomsen. Autoriseret privatpraktiserende psykolog og specialist i psykoterapi med bred erfaring med mindfulness og terapi gennem 13 år.

Sted: Atelier Livskunst, Bredgade 29, Baghuset, 1260 Kbh K.

Tid: Tirsdage kl. 19 – 21:30.

Opstart: Tirsdag d. 22. april 2014 i uge 17.

Pris: 5000 kr.

Mere information og tilmelding:

W: www.atelierlivskunst.dk

E: tine@atelierlivskunst.dk

M: +45 2852 5768

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt gruppen er noget for dig, kan du få en orienterende samtale. Den orienterende samtale varer ca. 30 min. og koster 450 kr.