Født i 1974. Student fra Stenhus Gymnasium i 1993. Cand.Psych. fra Københavns Universitet i 2001. Autoriseret psykolog af Psykolognævnet i 2003 og godkendt specialist i klinisk psykologi og psykoterapi med børn og voksne i 2008. Privatpraktiserende psykolog og ekstern lektor ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet & Center for Klinisk Uddannelse, Rigshospitalet, Københavns Universitet. Har tidligere været ansat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Universitetsklinikken, Børne- og ungdomspsykiatrien og Læger uden Grænser med udsendelser til Uganda og Sydafrika.

Indehaver af Atelier Livskunst – privat psykologisk praksis og atelier, hvor der arbejdes med undersøgelse og psykoterapeutisk behandling af børn, unge og voksne samt supervision af psykologer, læger og andre faggrupper. Arbejdet tager afsæt i moderne hjerneforskning, udviklingspsykologi, mindfulness meditation og kreativitet. Naturvidenskaben og troens spirituelle verden repræsenterer to forskellige niveauer, der ikke udelukker hinanden. Som digteren Søren Ulrik Thomsen udtrykker det: “Jeg tror på himmelen, og jeg tror på jorden, men ikke på alt mellem himmel og jord.” 

I individuelle behandlingsforløb anvendes mindfulnessbaseret kognitiv terapi og ACT eller psykodynamisk terapi, eventuelt suppleret med tegne- og kunstterapi. Familie- og parbehandling er inspireret af narrativ og systemisk terapi og betydningen af at skabe psykisk sundhed og konstruktive sammenhænge og relationer. Endvidere foretages kriseterapeutiske forløb i samarbejde med Dansk Røde Kors.

Alt arbejde udføres efter de nordiske etikregler – og selvfølgelig under tavshedspligt.

 

_________________________________________________________________________________________________________

Blå bog bonusinfo:

Opvokset på Orø og i Holbæk, hvor familien stadig bor. 

Kæreste i sammenbragt familie; gudmor, papmor og tante til fem børn – samt et fadderbarn i Uganda. 

Har katten Lakrids Tigermis, der roligt reagerer over mus og mænd i sommerhuset, den lille strandhytte “Slap A”, nær Rørvig. 

Yogi, vinterbader og tennismotionist. 

Er et mix af Skandinavien – og mormor Regina Rosa Meyers tysk-jødiske aner og farmor Almas spanske sigøjner-rødder forgrenet langt tilbage i Pommern. 

Spillede klassisk guitar i 10 år som barn.